Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dráma v Marianke! Ženu (46) našli krvavú, muža (79) dobodaného
Zdielať na

Dráma v Marianke! Ženu (46) našli krvavú, muža (79) dobodaného

V pondelok podvečer dostali policajti na linku 158 hrôzostrašný telefonát. Muž našiel vo svojom rodinnom dome v Marianke cudzieho dobodaného a krvavého 79-ročného muža. Na miesto bola ihneď vyslaná policajná hliadka. V pivnici napokon našla krvavú družku domáceho...

Cudzí dobodaný muž v dome

"Videl som zakrvaveného chlapa, čoho som sa zľakol. Rýchlo som volal políciu... Takto to tu vyzeralo, ten starký mal hlavu tu," komentoval vydesený Oto, ktorý si v dome našiel dôchodcu v bezvedomí.

Ten ležal s viacerými ťažkými bodno-reznými zraneniami na tele. Muža síce nepoznal, no vedel, že si jeho bývalá družka našla známeho, ktorý sa o ňu staral.Vo vážnom stave ho preto letecky ihneď previezli do bratislavskej nemocnice na Kramáre. Podľa našich informácií by mal byť mimo ohrozenia života.

V pivnici sa skrývala krvavá žena

Okrem oboch mužov však napokon policajti našli aj podozrivého. V pivnici sa podľa našich informácií nachádzala 46-ročná žena zo Zlatých Moraviec, rovnako bola celá od krvi. Policajti ju zaistili a previezli do cely, kde sa podrobila výsluchu.

Prípad prebral bratislavský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Ak by žene vinu dokázali, hrozilo by jej 20 až 25 rokov za mrežami alebo doživotie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Oliver Thein/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy