Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kilometer bez priechodu? Na Michalovčanov zabudli
Zdielať na

Kilometer bez priechodu? Na Michalovčanov zabudli

Nieto ani priechodu pre chodcov a prejsť cez cestu je zakázané. Na asi kilometrovom úseku v priemyselnej zóne v Michalovciach je to krutá realita. Nebol by to problém, keby tadiaľto neprechádzalo veľké množstvo ľudí do práce. A sú presvedčení, že niekto pri projektovaní obchádzky na nich zabudol... Podľa dopravných policajtov je však všetko v poriadku.

Hustá premávka a žiadny priechod

"Ľudia sa iba pchajú cez tie autá." "Pomedzi motore." "Chýba nám tu priechod, lebo tade chodíme z roboty a ani jeden priechod nám tu nenakreslili." "Z tej strany autá idú aj z tej, no ako tam prejsť, veď všetko sa tam zlieva."

Ľudia jednoducho podľa vlastných slov nemajú na výber. Na asi kilometrovom úseku cesty jednoducho chýba priechod pre chodcov. Ak sa chcú teda dostať na druhú stranu, musia sa cez autá doslova predierať. Premávka je totiž hustá. A teda sú aj v ohrození života.

Podľa polície žiadny problém

Podľa polície tu však problém nie je. Chodiť cez cestu je zakázané a treba použiť existujúci chodník. No kde chodník končí? Na križovatke a ďalej nepokračuje ani priechodom... Podľa polície sa ďalej majú ľudia riadiť platnými predpismi. "To znamená prechádzať kolmo na voz vozovky cez cestu," potvrdil aj riaditeľ ODI Michalovce Dušan Vološin.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy