Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Podvod na dlžobách! Niekto sa vydáva za Sociálnu poisťovňu
Zdielať na

Podvod na dlžobách! Niekto sa vydáva za Sociálnu poisťovňu

Ak ste v posledných dňoch dostali list od Sociálnej poisťovne, prečítajte si ho skutočne dôkladne. V prípade, že je v ňom ako adresa odosielateľa uvedená Nevädzová ulica a podpísaný je Ing. Miloš Peterka, výzvu na uhradenie dlžného poistného ignorujte! Je to podvod!

Sociálna poisťovňa upozorňuje svojich klientov na podvodné konanie pri vymáhaní pohľadávok. Viacerí klienti dostali list s logom Sociálnej poisťovne a adresou odosielateľa Nevädzová 2030/8, 821 01 Bratislava (bez pečiatky), podpísaný Ing. Miloš Peterka, riaditeľ úseku vymáhania pohľadávok, v ktorom ich žiada o zaplatenie dlhu na poistnom na číslo účtu 13733430/5200.

Radšej kontaktujte pobočku

Sociálna poisťovňa varuje klientov, aby neuhrádzali na tento účet žiadne platby – číslo účtu nepatrí Sociálnej poisťovni a Ing. Miloš Peterka nie je zamestnancom Sociálnej poisťovne. V prípade doručenia podobného listu odporúča klientom kontaktovať príslušnú pobočku Sociálnej poisťovne. Sociálna poisťovňa - ústredie podá v tejto súvislosti trestné oznámenie orgánom činným v trestnom konaní. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy