Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rozrezané ženské telo v Prahe! Podľa polície ide o Slovenku...
Zdielať na

Rozrezané ženské telo v Prahe! Podľa polície ide o Slovenku...

Odrezaná ľudská hlava v kríkoch, časti rúk a neskôr torzo ženského tela. Tieto strašlivé nálezy zaznamenávala pražská polícia už od decembra minulého roka. Kriminalisti sa pre podozrenie z vraždy pustili do pitvy lebky a podľa zubného mostíka sa domnievajú, že časti tela patria zrejme Slovenke!

Zubné mostíky sa používajú na Slovensku

Počas pitvy lebky ženskej hlavy, ktorú koncom januára objavili pražskí bezdomovci v kríkoch, zistili, že typ uchytenia zubných mostíkov sa v Česku nepoužíva už od roku 1999. Podľa hovorcu pražskej polície Tomáša Hulana sa uvedený typ používa aj naďalej práve na Slovensku, alebo v iných krajinách východne od Českej republiky.

Vek zubných náhrad je pritom odhadovaný na 3 až 10 rokov. Podľa nich by teda mohlo ísť v prípade nájdených kúskov tela o Slovenku...

Postupné nachádzanie častí ženského tela

Už začiatkom decembra našla pražská polícia dve ruky v Kunratickom potoku, na Štedrý deň v lesoparku na Krejcáku zase torzo tela. Kriminalisti prípad preverujú pre podozrenie z vraždy. Časti tela by pritom podľa nej mali patriť tej istej žene vo veku 40 až 45 rokov.

Podľa lekárov zomrela najneskôr 5. decembra, o deň neskôr sa našli jej ruky. Ženy mala byť štíhla, približne 170 až 175 cm vysoká, mala hnedé vlasy a na ľavom ramene blízko kľúčnej kosti materské znamienko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy