Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zábudlivá matka? Deti necháva ako zálohu
Zdielať na

Zábudlivá matka? Deti necháva ako zálohu

tento týždeň sme vám v Novinách priniesli šokujúcu reportáž o krutej matke, ktorá len tak nechala dieťa na pospas cudzím ľuďom. Do redakcie prišlo viacero e-mailov o tom, čoho je táto košičanka schopná. Podľa najbližších príbuzných údajne svoje tri ratolesti len zneužíva.

Navonok vystupuje až prehnane milo, no všetko nasvedčuje tomu, že aj dvojročného chlapčeka, ktorého nechala v kočiari, využila len ako nástroj na svoj profit. 

Mladá žena sa vtedy vytratila z posilňovne akoby sa nič nestalo. Nič si nerobila z toho, žen dvojročného Nicolasa nechala opusteného. Obsluhe fitnesscentra prisľúbila, že sa vráti o päť minút. Podľa našich informácií však odišla do centra Košíc, kde v jednej z reštaurácií jedla pizzu. O prípade sa viac dozviete TU.

Dcéru (6) nechala v soláriu

Medzičasom vyplávali na povrch nové informácie. Starí rodičia jedného z jej detí požiadali sociálny úrad o odobratie šesťročnej dcéry zo starostlivosti tejto ženy. Dievčatko totiž matka bez vedomia personálu posilňovne, ktorý strážil Nicolasa, nechala opaľovať sa v soláriu.

Dieťa ako záloha

Podľa jej príbuzných sú tieto praktiky bežné a mala by vyhľadať odbornú pomoc. Žena totiž konzumuje jedlo a pitie v baroch a reštauráciách, potom tam nechá dieťa ako zálohu a vráti sa pre neho akoby nič. Účet však nezaplatí, pretože sa tvári, že je v šoku. 

ISIFA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy