Jasno
12°
Bratislava
Servác
13.5.2024
V posilňovni nechala dieťa (2)! Prišla o dve hodiny, akoby nič...
Zdielať na

V posilňovni nechala dieťa (2)! Prišla o dve hodiny, akoby nič...

Chlapi v jednej košickej posilňovni zažili neuveriteľnú vec. Obetavo sa museli postarať o malé spiace dieťa, ktoré tam zabudla jeho matka. Tú údajne nikto z nich nepoznal. Muži tvrdia, že si tam vypila kávu, no odišla preč bez detského kočíka. A tak sa namiesto športovej prípravy a dvíhania činiek stali na pár hodín opatrovateľkami.

Plakal, pýtal sa na mamu

Matka opusteného chlapčeka sa najprv opaľovala v soláriu, potom požiadala obsluhu posilňovne, aby jej dieťa postrážila, len čo si vyberie peniaze z bankomatu. Odvtedy ju už ale nikto nevidel. "Mali sme obavy, že sa vôbec nevráti, lebo odišla taxíkom a nevedeli sme, čo ďalej," hovorí Milči, jeden z členov personálu posilňovne.

Matka nechala v kočíku napospas osudu ani nie 2-ročného chlapčeka. Mužský personál si nevedel dať rady, dieťa totiž ustavične plakalo. "Pomohli nám aj zákazníčky, ktoré u nás cvičili. Dieťa sa ale stále pýtalo na mamu alebo na otca."

Prišla po dvoch hodinách...

Po dvoch hodinách, keď už kontaktovali políciu, sa krutá matka objavila vo dverách posilňovne. Akoby sa ani nechumelilo... "Ako dlho je hore?!," spýtala sa a na margo toho, že bola tak dlho preč, s úsmevom vravela: "Išla som kúpiť pizzu a taxikár medzitým išiel na ďalšiu fúru."

Spočiatku to vyzeralo ako skrytá kamera, no žena si naozaj zo svalnáčov v posilňovni urobila opatrovateľky. "Tak pocikal sa, ja za to môžem?!," ponúkla ďalšiu perlu priamo do kamery... "Dali sme mu piť, pocikal sa, tak sme mu vymenili plienku," opisoval starostlivosť o chlapca Milči z posilňovne. A mamička stále s úsmevom: "Tak sa stala takáto nepríjemná záležitosť, že je to celé omyl."

Otec: je na hlavu padnutá!

Prípad napokon nabral na otáčkach, v posilňovni sa totiž v sprievode policajtov ukázal aj chlapčekov otec. A ten si ho zobral domov. Konanie svojej partnerky komentoval veľavravne: "Ona je asi na hlavu padnutá, už jej ho nenechám!" A mama chlapca opäť po svojom: "Však to je neskutočné!"

 

Chlapček_kočík_plače

isifa

Súvisiace články