Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hrôza v Lúčkach! Dávidka (10) ťahal autobus za sebou
Zdielať na

Hrôza v Lúčkach! Dávidka (10) ťahal autobus za sebou

V obci Lúčky v okrese Michalovce došlo vo štvrtok popoludní k nešťastiu. 10-ročný Dávid spadol pod kolesá autobusu potom, ako ho vodič pri vystupovaní privrel do dverí. Nič podozrivé si nevšimol a preto ďalej pokračoval v jazde. Chlapec napokon ešte aj spadol pod kolesá!

Dávidko sa so svojou partiou kamarátov práve vracal z vyučovania na základnej škole domov. Vystupovali zadnými dverami autobusu a Dávid vychádzal ako posledný. Zrejme nepozornosť viedla 60-ročného profesionálneho autobusára k tomu, že zavrel dvere, hoci Dávidko ešte nebol celkom vonku.

Trikrát si autobusár nič nevšimol...

Dvere tak chlapcovi privreli školskú tašku a autobus ho začal ťahať za sebou. Autobusár si však ani teraz nič nevšimol, tak mu na karosériu zabúchali vydesení Dávidovi spolužiaci. Keď otvoril zadné dvere, tašku vytiahli. Dávid spadol pod kolesá autobusu.

A do tretice... Autobusár opäť dupol na plyn a cez chlapca prešiel! Záchranku mu tak museli zavolať spolužiaci. Chlapček je teraz v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. Trápi ho sériová zlomenina rebier a zranenia brucha a panvy... Z najhoršieho je ale vonku.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy