Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Matka (27) sa obrátila za dcérkou (2) a vpálila do kamióna!
Zdielať na
Krimi

Matka (27) sa obrátila za dcérkou (2) a vpálila do kamióna!

K vážnej dopravnej nehode došlo vo štvrtok ráno na frekventovanej Rybničnej ulici v bratislavských Vajnoroch. Vodička terénneho Audi sa práve obracala za svojou dcérkou, pretože jej údajne prišlo nevoľno. Vtedy čelne vrazila do oprotiidúceho kamióna. Nebyť rýchlej reakcii kamionistu, nehoda by skončila oveľa horšie...

Podľa našich informácií malo malému dievčatku prísť v aute nevoľno, preto sa jej matka za ňou obrátila. Chvíľka nepozornosti sa však vodičke nevyplatila, autom totiž vrazila do oprotiidúcemu kamiónu. "Išiel som smerom od Rače a holka sa nakláňala za dcérou, že jej zostalo zle a strhla volant," vysvetlil vodič kamióna.

Kamionista strhol volant

Vodič kamióna dvojicu doslova zachránil, pretože sa mu podarilo strhnúť volant doprava a tak skončil so svojím niekoľkotonovým kamiónom plne naloženým cementom mimo vozovky, v poli. Keby tak nespravil, mohla nehoda skončiť s oveľa vážnejšími dôsledkami.

Na mieste sú už aj bratislavskí dopravní policajti a odťahová služba. Ženu previezli s ľahšími zraneniami do nemocnice, podľa našich informácií je dievčatko v poriadku.

Dopravní policajti museli regulovať dopravu, aby predišli kolónam. Mladý kamionista už drobné nehody za sebou má, na túto ale len tak ľahko nezabudne.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy