Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opití mladíci šli z bordelu. Autom. Skončili v plote
Zdielať na

Opití mladíci šli z bordelu. Autom. Skončili v plote

A opäť alkohol za volantom. Na Slovensku téma večne živá... Dvaja mladíci zo Žiliny si sadli do auta aj napriek tomu, že ešte stále mali poriadne vypité. Narazili však do múru oplotenia rodinného domu. Vodič skončil v nemocnici.

Študenti sa mali na svoju cestu vydať po návšteve erotického salónu. Tá sa ale skončila skôr, než sa poriadne začala. Už na najbližšej križovatke. Keď odbočovali z hlavnej cesty na vedľajšiu, tak vodič, 23-ročný Marek - výrazne ovplyvnený alkoholom - nezvládol zákrutu, vyšiel na chodník a narazil do múru. Obrovským šťastím pritom bol fakt, že skoro ráno, keď ľudia chodia do práce, po chodníku nikto nešiel.

Viac než dve promile...

"No však teda, všeličo sa mohlo stať. Aj druhé auto mohli nabúrať. Našťastie tam nikto nebol," hovorí jedna z miestnych obyvateliek. "Dnes ráno pred siedmou hodinou došlo v Žiline na križovatke ulíc Tajovského a Alexandra Rudnaya k dopravnej nehode. Okolnosti a príčiny tejto nehody momentálne vyšetrujeme," informoval hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.

Študenti pritom nafúkali viac ako dve promile. Podľa svedkov chceli z miesta nehody utiecť, našťastie im v tom zabránili ľudia, ktorí videli, čo sa stalo a následne aj privolané policajné hliadky.

Policajtom však tvrdili, že krvácajú preto, že ich niekto zbil... Marek však len tak ľahko na divokú noc nezabudne. Hrozí mu väzenie na jeden rok a prišiel aj o vodičský preukaz.

Auto_havarované_odťahovka

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy