Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Veľkonočná hromadná bitka, Peter chcel ochrániť imobilného brata
Zdielať na

Veľkonočná hromadná bitka, Peter chcel ochrániť imobilného brata

Veľkú noc v Snine zakončili hromadnými bitkami. A to nie hocijakými. Za všetkým má stáť ten istý agresor. Najprv sa pustil do imobilného muž, potom na inom mieste s ďalšími kamarátmi zbil ďalších chlapcov. Dobití muži zaplnili chirurgiu v miestnej nemocnici a poležia si tam niekoľko týždňov.

Zastal sa brata

Zbití mladíci sa až priamo v nemocnici dozvedeli, že ich nezávisle od seba zbil ten istý muž. Za sninským hypermarketom si najprv násilník trúfol na imobilného muža. Toho sa však zastal jeho brat. Výsledkom je operácia ruky a hospitalizácia.

Chránil barmanku, dostal po hlave

Potom mal však ten istý bitkár vyčíňať aj na druhom konci mesta v bare. Tam sa s ďalšími kamarátmi bez dôvodu pustili do 26-ročného muža. Rana sa ušla aj barmanke, vtedy už zakročil 22-ročný Tomáš, ktorý chcel mužov od seba oddeliť. "Ďalší mi rozbil s fľaškou hlavu. To som išiel vonku a ďalší štyria ma bili zozadu," spomína na nepríjemný večer Tomáš.

Bitka najhoršie dopadla pre 26-ročného mladíka. Skončil s otvorenou zlomeninou nosa, zlomenými rebrami a početnými ranami v oblasti tváre. Zo zranení sa bude liečiť asi 6 týždňov. Polícia už v prípade začala trestné stíhanie pre prečin výtržníctva a pre prečin ublíženia na zdraví.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy