Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Obrovské plamene ožiarili celé Sládkovičovo
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Obrovské plamene ožiarili celé Sládkovičovo

Tak takýto požiar tu ešte nebol. Presne toto si myslia obyvatelia mesta Sládkovičovo, ktoré počas celej noci ožarovali obrovské plamene. V skladových priestoroch bývalého cukrovaru totiž vypukol požiar. Ten bol taký silný, že zalarmoval policajtov, desiatky hasičov a celé mesto. Plamene bolo dokonca vidieť z R1 smerom na Nitru...

Na nohách je celé Sládkovičovo

"Ľudia sa zhodli na tom, že také niečo tu ešte nebolo," komentoval aj náš reportér Valér Ferko, ktorému sa spolu s kameramanom Paľom Gašparom napokon podarilo dostať na miesto požiaru.

"Tie plamene sú obrovské a ožiarili celé mesto. Vidieť ich možno zo vzdialenosti niekoľko desať kilometrov. Požiar zaktivizoval obyvateľov celého Sládkovičova, ktorí sa dobrovoľne podujali hasičom a policajtom pomáhať. Niektorí im varia kávu, pretože zasahovali celú noc. Húkačiek a majákov sú tu plné ulice, v pozore sú všetci."

Škoda na pol milióna eur...

Požiar objektu bol nahlásený v piatok krátko pred polnocou a odvtedy na mieste zasahujú hasiči z Galanty, Serede, Trnavy, Dunajskej Stredy, Šale a Senca. Na miesto dorazilo aj 11 vozidiel, potrebné boli aj 3 výškové plošiny. Požiar sa lokalizovať podarilo až nadránom a likvidujú ho na troch miestach. Škoda je zatiaľ odhadnutá na 500 tisíc eur.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy