Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Motorkár (31) sa rútil mestom 100 km/h, nemal vodičák
Zdielať na
Krimi

Motorkár (31) sa rútil mestom 100 km/h, nemal vodičák

Skutočne husársky kúsok sa podaril bratislavským dopravným policajtom. Počas večernej služby zadržali motorkára, ktorý má toho na rováši až až! Polícii tak nezaplatil iba mastnú pokutu. Muža rovno predviedli na výsluch a zatvorili za mreže.

31- ročný Andrej z Bratislavy sa premával na motorke po centre nášho hlavného mesta doslova šialenou rýchlosťou. To si samozrejme všimli a namerali bratislavskí dopravní policajti.

Zákaz vedenia motorového vozidla

Na 50tke jeho rýchlosť presiahla 100 kilometrov za hodinu, a tak za ním policajti okamžite vyštartovali. Zadržali ho na motorke. To, že prekročil rýchlosť však bol len slabý odvar. Andrej tvrdil že si vodičák zabudol doma.

No policajtom cez rozum neprešiel. Potom ako si ho cez operačné stredisko preverili, vysvitlo však že ho nemá vôbec, a navyše má na krku aj zákaz vedenia motorových vozidiel a marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Nasledoval teda výsluch, po ktorom 31- ročný muž putoval priamo za mreže, keďže ho takto chytili už tretíkrát. Viac informácii k tomuto prípadu zisťujeme.

SITA/ilustračná

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy