Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Výbuch plynu zohavil mladej žene tvár!
Zdielať na

Výbuch plynu zohavil mladej žene tvár!

Spálená tvár, krk, hrudník aj obe ruky. Takto zohavil výbuch plynu 28-ročnú ženu. Stalo sa to v pohostinstve v Snine. Ľudia tam vraj už niekoľko dní upozorňovali personál na to, že cítia unikajúci plyn. Napriek tomu ich údajne nikto nebral vážne.

Bolo asi pol ôsmej večer, keď v pohostinstve v Snine došlo k výbuchu plynu. Najviac si to odniesla čašníčka. Zákazníci nám povedali, že mala spálenú tvár a vraj prišla aj o vlasy.

Zákazníci krčmárku varovali

Unikajúci plyn cítili ľudia niekoľko dní. Nielen v prevádzke, ale aj v jej okolí. Na možný únik preto upozornili personál. "Krčmárke sme hovoril, že cítiť plyn. Ona vravela, že o tom vie. Že volala plynárov, a tí sa prišli pozrieť," hovorí svedok výbuchu pán Jozef. Plynárenská spoločnosť však poprela, že by v pohostinstve zasahovali. Z tejto oblasti ani nemali hlásenú žiadny únik plynu.

Majiteľka pohostinstva komunikovať nechcela. Zákazníci tvrdia, že na únik upozorňovali aj vedenie prevádzky. Podľa ich slov sa ale dočkali len výčitiek, že si stále vymýšľajú.

Záhadný výbuch na toalete

Večer údajne chcela čašníčka na toalete zapáliť svetlo. A vtedy sa to stalo. Výbuch plynu poškodil priečku budovy, no odniesla si to hlavne mladá žena, matka malého dieťaťa. Výbuch jej spálil tvár, krk, hrudník, obe ruky a žena prišla tiež o vlasy.

Unikajúci plyn síce cítili všetci, no až keď výbuch mladej žene zohavil tvár, začali sa tým zaoberať. Záhadou však zostáva, ako je možné, že k výbuchu došlo na toalete vo vnútri budovy, keď pravdepodobné miesto úniku plynu lokalizovali pri ceste vedľa pohostinstva.

Čo bolo presnou príčinou výbuchu plynu ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy