Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rodinným domom pri Sobranciach otriasol výbuch
Zdielať na
Krimi

Rodinným domom pri Sobranciach otriasol výbuch

Rodinným domom v dedinke Koromľa v okrese Sobrance otriasol silný výbuch. Požiar a následná explózia nehnuteľnosť vážne poškodila. Nedá sa vylúčiť, že plamene v dome založil sám majiteľ...

S požiarom bojovali v pondelok michalovskí a sobraneckí hasiči, zasahovali až na troch autách. Keď nastal výbuch, bol majiteľ domu vonku a tak neutrpel žiadne zranenia.

Čo za explóziou stojí, v týchto chvíľach už skúma vyšetrovateľ vzniku požiarov. Jednou z verzií však je, že požiar bol založený úmyselne a mohol ho založiť sám majiteľ. Výbuch plynu vážne poškodil dom, ktorý bol postavený z nepálenej tehly.

V zadnej časti príbytku sa po explózii zrútila jedna priečka a poškodil sa aj nosný múr. Či možno v dome ešte bývať, musí posúdiť statik. Podľa predbežných odhadov požiar a výbuch spôsobil škody za približne 3 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 5 000 eur.

Na Slovensku už došlo k viacerým ničivým výbuchom plynu. Napríklad, v apríli v dedinke Hrušov v okrese Vranov nad Topľou, zdemolovala explózia celý rodinný dom. Pozrite si, čo všetko narobil vtedy výbuch v našom videu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy