Polojasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Patrik (34) sa vyhrážal smrťou. Pre ohováranie na Facebooku
Zdielať na

Patrik (34) sa vyhrážal smrťou. Pre ohováranie na Facebooku

Najprv na ulici pľuvol známemu do tváre a potom sa mu vyhrážal, že ho zabije nožom. Táto dráma sa odohrala v centre Sniny. 34-ročný Patrik tam kričal na Mariána tak hlasno, že o obecenstvo núdzu nemali. Celý konflikt vyvolal jediný komentár na sociálnej sieti.

Navonok nevinná komunikácia dvoch mužov na internete sa skončila tak, že sa teraz jeden druhému vyhráža smrťou. Obvinený Patrik je majiteľom koní. Marián mu ale na sociálnu sieť napísal, že sa o ne poriadne nestará.

Kritika sa majiteľovi koní nepáčila

"Vyjadril som svoj názor,  okomentoval som odkaz, ktorý bol poslaný na nástenku," hovorí Marián.

Čo konkrétne napísal ale odmietol prezradiť. Jeho komentár však zrejme stačil na to, aby Patrika vyprovokoval. Ten si ho preto počkal pred jednou z bánk v Snine. "Uvidel ma cez okienko a zavolal ma vonku, " pokračuje v opisovaní konfiktu Marián.  "Na Facebooku mu vyčítal, že sa nestará o chov koní," vysvetľuje Daniel Džobaník, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove.

Nezostalo len pri slovách

"Povedal mu, že keď sa v ten deň do ôsmej neospravedlní, že ho dopichá nožíkom a že ho zabije.," dodáva Daniel Džobaník, hovorca KR PZ Prešov "Do ôsmej večer som to neurobil, urobil som to až nasledujúci deň," hovorí Marián.

Podľa našich informácii ide o majiteľa koní, ktoré len pred nedávnom tragicky zahynuli na železničnej trati. Pán Marián nakoniec potvrdil, že práve s touto udalosťou jeho komentár súvisel. Obvineného Patrika sme dnes doma nenašli, údajne odcestoval do Čiech. To, že Mariánovi hrozil smrťou trápilo najmä jeho rodinu. "Moja rodina to celé znášala strašne zle,"dodáva Marián

Sninský policajti už obvinili 34-ročného muža z prečinu nebezpečné vyhrážanie.

Za ohováranie na Facebooku sa vyhrážal smrťou!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy