Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Otrasné! Žiadal výkupné za mŕtveho muža
Zdielať na

Otrasné! Žiadal výkupné za mŕtveho muža

Príbeh ako z C.S.I. Predstavte si, že vám pípne sms správa a v nej vás neznáme číslo žiada o výkupné za manžela. Ale aj keby ste ho zaplatili, muž sa vám domov nevráti, pretože je už dávno po smrti. Dokonca sa už našlo aj jeho telo.

Od vystrašenej ženy žiadal neznámy páchateľ cez smsku niekoľkomiliónové výkupné za jej nezvestného muža. Ani táto čiastka by však 66-ročného manžela nedokázala vrátiť späť domov. Bol totiž už po smrti.

,,Okamžite sa týmto prípadom začali zaoberať naši detektívi. Ako sa ukázalo, manžel oznamovateľky bol skutočne nezvestný. Spolu s ním aj osobné auto," povedal Pavel Hantak hovorca Útvaru pre odhaľovanie organizovaného zločinu.

Mŕtve telo už objavili

Takýchto správ poslal ešte zopár. Páchateľ totiž nevedel, že policajti už mužovo auto aj s telom našli na jednom z pražských sídlisk. Kriminalisti tak získali obrovskú výhodu. 10-miliónovej požiadavke však vyhoveli, aby tak následne vraha vystopovali. 

,,V súčasnej dobe sa nachádza vo väzbe a pokiaľ bude uznaný za vinníka, hrozí mu výnimočný trest," oznámil Hantak.

Vrah a mŕtvy boli priatelia

Nešlo vôbec o náhodu. Vrah totiž svoju obeť dobre poznal. Muža, ktorý nebol nikdy trestaný, k činu s najväčšou pravdebodobnosťou dohnala zlá finančná situácia. Požičať si chcel od kamaráta. Keď zistil, že sa pomoci nedočká, začal vraždiť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy