Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Darované Vianoce TV JOJ: Vybrali sme sa na cestu za zážitkami. Padli aj slzy dojatia
Zdielať na

Darované Vianoce TV JOJ: Vybrali sme sa na cestu za zážitkami. Padli aj slzy dojatia

KYSUCE / Koľko je detí, ktoré o ozajstných Vianociach len snívajú? Žiaľ, v týchto časoch je ich viac a viac. S naším projektom Darované Vianoce sme doteraz s košickým darcom vyčarili úsmev pri vianočnom stromčeku stovkám detí. Tak ako aj veľmi skromnej rodinke z Kysúc, kde sa o celú domácnosť starajú dve ženy s piatimi deťmi. Ich príbeh sme vám ukázali už v nedeľu. S peňazí, ktoré zarobia ťažkou prácou, by si takéto prekvapenia nedopriali.

Matka s dcérou sa starajú o celú domácnosť. Vďaka košickému darcovi dostali nový kotol, ktorý nahradí ich pôvodný, ktorý sa už rozpadal a mohol dokonca spôsobiť požiar domu. 

​Nezostalo to len pri tomto prekvapení 

Vybrali sme sa na pomerne dlhú cestu za zážitkami smer na Liptov. Privítala nás riaditeľka Holiday Village Tatralandia Ľudmila Buvalová, ktorá zaželala rodinke príjemný a zábavný pobyt. Padli aj slzy dojatia. "Pre mňa je to splnený sen, že sme takto všetci spolu, hlavne, že mama tu je s nami," hovorí opustená mamička Jana Macangová. 

V hoteli im pripravili aj pekný vianočný večer

"Vidíte tú detskú radosť, to šťastie v detských očiach, pre mňa je to najpodstatnejšie," hovorí babka a zároveň opatrovateľka zverených detí Jana Soukupová. "Najkrajšie Vianoce pre nich. Ďakujeme," tvrdí ich mamička Jana Macangová. 

Viac sa dozviete vo videu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy