Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Rozzúrený pitbul napadol a zabil tehotnú ženu!
Zdielať na

Rozzúrený pitbul napadol a zabil tehotnú ženu!

Opäť sa potvrdilo, že niektoré druhy psov sú naozaj nebezpečné a zaútočia aj na svojich pánov. Polícia rieši otrasný príbeh mladého páru. Muž prišiel o svoju ženu a nenarodené dieťa, pretože ju napadol a usmrtil dvojročný pes.

Keď sa Greg Napora vrátil domov z práce, namiesto milého privítania a bozku od svojej tehotnej manželky Darly ho čakala scéna ako z hororu. Žiaľ, nebol to film, ale skutočnosť.

Greg svoju 32-ročnú ženu našiel na zemi v kaluži krvi a nad ňou stáli ich psi - zakrvavený dvojročný samec a samica pitbula. Okamžite zvieratá vyhnal a snažil sa ženu zachrániť.

Nepodarilo sa mu to, vykrvácala, kým prišla záchranka. Pracovníci nevedeli pomôcť ani ich nenarodenému dieťatku. Tým sa to však neskončilo. Samec preskočil plot a zaútočil na ľudí pred domom.

Po zúrivom psovi zostala kaluž krvi. Samec pitbula nebol vykastrovaný. Experti na psie správanie tvrdia, že v takomto prípade pes provokuje k útoku, alebo útočí bez príčiny. Privolaná odborníčka tvrdí, že samca mohol k útoku podnietiť strach o mladšiu samičku pitbula, ktorú pár vlastnil.


Rebekah Pavlovic/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy