Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Rómovia brutálne utopili nevinného poníka
Zdielať na
Zahraničie

Rómovia brutálne utopili nevinného poníka

Zdroj: Daily Mail

Skupinka Rómov priamo pred očami niekoľkých rodín, ktoré sa nestíhali čudovať, topila poníka. Jeden z rybárov sa ešte pokúšal nevinné zviera zachrániť... NEÚSPEŠNE.

V nedeľu v poobedňajších hodinách sa priamo v jazere Hawley, neďaleko Farnboroughu v britskom Hampshire, udiala brutálna vražda zvieratka. Nevadili ani svedkovia. Skupinka dvanástich Rómov úmyselne zavraždila poníka. Držala ho pod vodou dovtedy, kým nevydýchol naposledy. Nikto však nevie prečo. 

Daily Mail

Na hrôzu sa pozeral aj 21-ročný mladík. Tomuto okoloidúcemu to nedalo a trpiacemu zvieraťu sa snažil pomôcť. Poník však netušil, že išlo o jeho záchrancu a tak mu kopol do hlavy. Muž následne upadol do bezvedomia.

Daily Mail

Hoci poník zo všetkých síl bojoval, prežiť sa mu nepodarilo. Jeho vrahovia ho totiž uväznili do pasce, z ktorej sa dostať nevedel. Telo zvieraťa vytiahli z vody až hasiči. 

Daily Mail

Suroví Rómovia sa snažili o utopenie aj ďalších dvoch poníkov. To sa im nepodarilo. Následne utiekli pravdepodobne smerom na Yateley. Polícia začala prípad vyšetrovať. Páchateľov sa im však doteraz nepodarilo dolapiť. 

Zdielať na

Najčítanejšie správy