Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Milióny sledovateľov za to, že radila s výchovou detí. Odsúdili ju za ich týranie
Zdielať na

Milióny sledovateľov za to, že radila s výchovou detí. Odsúdili ju za ich týranie

UTAH / Bola internetovou hviezdou. Na svojom kanáli zdieľala rodinný život spolu so svojimi 6 deťmi. Všetko sa ale zmenilo, keď jedno z jej detí utieklo k susedom prosiť o pomoc. Matku Ruby následne odsúdili z týrania detí.

V roku 2015 založila Ruby Franková youtubový kanál, na ktorom denne pridávala videá s jej manželom a 6 deťmi. V priebehu rokov sa jej podarilo upútať pozornosť 2 miliónov ľudí. Prvý zlom nastal, keď poslali ich najstaršieho syna do rehabilitačného centra pre tínedžerov. Rodičia tvrdili, že je to pre jeho mentálne zdravie. Dnes už dospelý Chad priznal, že ho rodičia donútili spať 10 mesiacov na spacom vaku. Krutú realitu rubyinej výchovy ukázala až situácia, keď najmladší zo synov utiekol k susedom a žiadal o pomoc. 12- ročný chlapec bol podvýživený a mal zviazané ruky. V podvýživenom stave našli aj jeho 10-ročnú sestru.

Ruby Frankovú v auguste 2023 zatkla polícia. Niekdajšiu známu vlogerku odsúdili a výšku trestu sa dozvie v najbližších týždňoch. Na súde v slzách všetko oľutovala a tvrdí, že sa nechala presvedčiť mentorkou o týchto praktikách, ktoré ublížili jej deťom."Máme pocit, že spravodlivosť je na strane Ruby. Je odhodlaná zmeniť svoj spôsob myslenia a konania počas pobytu vo väzení" povedal jej advokát LaMar Winward.

Najčítanejšie správy