Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
VIDEO: Hrôzostrašný zásah polície. Matka chcela utopiť len 2-ročné dieťa
Zdielať na

VIDEO: Hrôzostrašný zásah polície. Matka chcela utopiť len 2-ročné dieťa

MICHIGAN / Hrozný pohľad sa naskytol policajtom, ktorí odpovedali na núdzové volanie ohľadom domáceho násilia v Michigane. Po príchode našli matku, ako vo vani topí dvojročnú dcérku. Oživovanie bolo našťastie úspešné. Do nemocnice zobrali aj jej súrodenca. Dieťa malo vonkajšie poranenia a zažívacie problémy po vypití čistiacej chemikálie. Políciu zavolalo jedno zo štyroch detí. Žena skončila za mrežami, o deti sa zatiaľ starajú sociálni pracovníci.

Záchrana len 2-ročného dievčatka, ktoré sa jej matka pokúsila utopiť vo vani, sa podarila najmä vďaka núdzovému volaniu jej 15-ročnej sestry. Po príchode na miesto policajti objavili 35-ročnú ženu, ktorá držala batoľa pod vodou. Ako informoval portál CBS News, dievčatko sa policajtom podarilo zachrániť pomocou dýchania z úst do úst, čím sa jej vyčistila voda z pľúc.

Ďalší zo súrodencov mal na tele stopy po rezných ranách a polícia sa domnieva, že dve deti prehltli čistiacu chemikáliu. Deti boli prevezené do miestnej nemocnice a teraz sú v stabilizovanom stave. 15-ročnému dievčaťu a ďalšiemu súrodencovi v dome sa nič nestalo.

Matka štyroch detí je teraz vo väzbe a polícia pokračuje vo vyšetrovaní. Policajný šéf v Albióne Scott Kipp ocenil rýchle konanie svojho dôstojníka, ako aj zástupcu šerifa okresu Calhoun a povedal, že ich "rýchla reakcia a rozhodné činy" pomohli zachrániť život.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy