Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
S poslednými 30 dolármi na účte vyhral lotériu!
Zdielať na
Zahraničie

S poslednými 30 dolármi na účte vyhral lotériu!

Zdroj: TASR/Orlin Wagner

Muž si už naplánoval návštevu u zubára a splatenie dlhu kamarátovi

Dvadsaťdeväťročný Američan vyhlásil, že má v pláne z výhry zaplatiť 1000 dolárov, ktoré dlhuje priateľovi za nedávno kúpené nákladné auto. Z výhry chce ďalej navštíviť zubára, aby mu nasadil dva chýbajúce predné zuby.     

Výherca by takisto chcel vziať svoje tri deti a dve ratolesti svojej priateľky do zábavného parku Disney World na Floride.      

"S peniazmi sme nevychádzali. Pre nás je obrovskou úľavou už len pomyslenie, že budeme môcť platiť všetky účty za elektrinu a plyn," povedal Shaw. "Akoby zo mňa niekto zložil závažie," dodal.     

Žreb za päť dolárov si Chris kúpil v obchode so zmiešaným tovarom s názvom Break Time, kde pracuje. Nachádza sa v meste Marshall, ležiacom približne 130 kilometrov od Kansas City v štáte Missouri.       

Potetovaný výherca, ktorý zarába 7,25 dolára na hodinu, vyhlásil: "Tá suma peňazí je pre mňa rozprávková. Som iba obyčajný chlap, ktorý pracuje, aby mohol ako-tak platiť účty. Ale už sa to zmení."     

Mladý Shaw pracoval v obchode iba tri týždne, keď sa rozhodol na konci svojej stredajšej zmeny kúpiť žreb americkej lotérie Poweball, cigarety a nealkoholický nápoj. Výhra 258,5 milióna dolárov je desiatym najvyšším jackpotom v dejinách lotérie Poweball. Shaw povedal, že bude potrebovať niekoľko dní na rozmyslenie, či dá výpoveď v zamestnaní, kde pracoval za minimálnu mzdu.

Zdielať na

Najčítanejšie správy