Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Posteľné scény z filmov preniesli Európania do ulíc!
Zdielať na
Zahraničie

Posteľné scény z filmov preniesli Európania do ulíc!

Hravé vankúšové súboje si ľudia naozaj užívali!

"Je to zábava, skutočne super udalosť. Panuje tu skvelá atmosféra, nie je to vôbec násilné, je to ako vypustenie energie," smeje sa účastníčka boja Clio s perím vo vlasoch. "Niektoré pierka sa mi dostali aj do úst a pár som z nich aj tuším zjedla, ale je to super! Strašne sa mi to páči, teraz dokonca začalo aj svietiť slnko," nadšene dodáva ďalšia účastníčka  Margot tesne predtým, než jej vankúš dopadol na hlavu.

REUTERS

V Paríži sa vo vzduchu vznášali pierka pod Eiffelovou vežou, v Madride si zasa vankúšový boj užívali na Námestí Plaza de Espana. Medzi stovkami účastníkov bolo aj mnoho študentov z rôznych krajín, ktorí tu študujú vďaka výmennému programu Erazmus. Nadšený boj im neprerušilo ani daždivé počasie.

REUTERS

"Z môjho vankúša už ostali len malé kúsky," smeje sa Atila z Maďarska. "Teším sa z tohto boja," nadšene sa ozval z hromady vankúšov ďalší študent James z Británie. "Strašne ma bolia z toho ruky, ale neprestávam, je to zábava, úplne si to užívam," dodáva Júlia z Talianska. O vankúšovom boji sa dopočuli od priateľov z univerzít. Boj má pritom jediné pravidlo: "biť" súpera toľkokrát, koľko je to len možné.

REUTERS

Boje si vyslúžili aj uznanie turistov. Tí si ho nahrávali na kamery, či fotili. Iní zase vankúšovému boju nedokázali odolať...

REUTERS

Zdielať na

Najčítanejšie správy