Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Whitney Houston privítala austrálske publikum škrekotom
Zdielať na
Zahraničie

Whitney Houston privítala austrálske publikum škrekotom

„Nemohla zabaviť ani mŕtveho potkana, keď mám byť úprimná,“ tvrdí jedna z fanúšičiek.

„Nevedela zvýšiť hlas. Ospravedlňte nás, že sme odišli skôr, ale je to strata peňazí. Bolo to príšerné,“ vysvetľuje svoj skorí odchod trojica fanúšikov.

Podľa miestnych médií sa fanúšikovia sťažovali hlavne na to, že speváčka sa správala skôr smiešne ako profesionálne. Taktiež im prekážali dlhé prestávky medzi piesňami. Avšak úplne ich ohúril hlavne fakt, že Whitney na sklonku svojej slávnej kariéry spievala veľmi nízko a jej preslávených výšok sa nedočkali.

„Bol to ten najhorší koncert, na akom som kedy bol,“ vraví ďalší divák. Ďalšia fanúšička priznala, že práve minula 165 austrálskych dolárov (viac ako 100 eur) na otrasný koncert. „Nemohla zabaviť ani mŕtveho potkana, keď mám byť úprimná,“ dodáva ďalšia diváčka.

Nebolo to však po prvýkrát, čo 46-ročná Whitney Houston nezvládla vysoké očakávania svojich fanúšikov. Sklamaní zostali aj Newyorčania, keď v roku 2009 ohlásila hviezda prvej triedy svoj veľký návrat.

Ďalšie vystúpenie Američanky by mala odspievať speváčka už dnes v Sydney. Fanúšikovia dúfajú, že tentokrát odídu z koncertu spokojní.

Zdielať na

Najčítanejšie správy