Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Modlitba pomáha nervóznym novomanželom
Zdielať na
Zahraničie

Modlitba pomáha nervóznym novomanželom

Zdroj: sleep

Anglikánska cirkev ponúka modlitby pre nastávajúce manželské páry na zmiernenie nervozity pred sobášom

"Váš svadobný deň je najkrajším dňom vášho života. Poslednou vecou, ktorú si želáte, je byť nervózni, mať obavy pred prejavom alebo rozčuľovať sa nad priebehom," vyhlásila reverendka Rosie Harperová. "Ak nám páry povedia, čoho sa obávajú, spomenieme ich v našich modlitbách pred sobášom," dodala.

Páry môžu poslať špeciálne navrhnuté pohľadnice spolu so zoznamom svadobných starostí kňazovi, ktorý sa bude za nich modliť týždeň pred sobášom. Nová služba umožňuje párom, aby si vybrali obľúbené skladby a čítania na webovej stránke cirkvi (www.yourchurchwedding.org).

"Výskumy nám ukazujú, že viac párov by sa chcelo sobášiť v kostole, keby vedeli, že môžu," upozornila Harperová vo vyhlásení. "Obávajú sa však, že nie sú vhodní na sobáš v kostole, najmä ak nechodia do kostola alebo nie sú pokrstení. Je skvelé môcť sa s pármi stretnúť a uistiť ich, že ich radi zosobášime."

"Niektorí ľudia sú radi, keď vedia, že sa za nich niekto modlí a my sme radi, že to môžeme urobiť - či už budú alebo nebudú mať cirkevný sobáš," uviedla reverendka.

Zdielať na

Najčítanejšie správy