Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Toto jej šimpanz urobil s tvárou!
Zdielať na
Zahraničie

Toto jej šimpanz urobil s tvárou!

Kedysi peknej žene úplne zmenil život šimpanz

Charla Nash sa v súčasnosti zotavuje na klinike po brutálnom útoku šimpanza jej kamarátky. K tragédii došlo ešte vo februári, no žena je ešte stále v rukách lekárov.

Charlu napadol šimpanz jej známej, ktorého sa spoločne pokúšali vpratať naspäť do klietky. Divé zviera však znenazdajky na Charlu zaútočilo a vrhlo sa jej rovno na tvár.

Nečakaný útok šimpanza bol tak brutálny, že jej za pár chvíľ zničil takmer celú tvár. V televíznej šou Oprah Winfrey sa teraz nešťastná obeť rozhodla prvý raz ukázať svoje strašidelné zranenia verejnosti. 

Charla nechcela ľudí znechutiť, urobila tak s dobrým úmyslom, aby divákov varovala pred tým, čo dokáže s človekom urobiť podráždené zviera. "Môžete mi dať dole klobúk," poprosila Charla Oprah Winfrey. Potom sa divákom naskytol pohľad, ktorý mnohých šokoval.

Šimpanz žene z tváre odtrhol celé kusy mäsa, úplne jej zdevastoval ústa, nos aj oči. Charla sa však postupne dozvedela aj ďalšie smutné správy, lekári jej po tragédii oznámili, že už nikdy nebude vidieť. "Vravela som, že sa mi raz vráti zrak, ale doktori mi povedali, že nikdy nebudem vidieť," smutne povedala.

Nikto ani dnes nevie s určitosťou povedať, čo inak pokojného šimpanza viedlo k tomu, aby na Charlu tak brutálne zaútočil. Divokú opicu tesne po nešťastí zastrelili policajti.

Zábery na videu nie sú vhodné pre slabšie povahy.

Zdielať na

Najčítanejšie správy