Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bizarný incident v českej električke: Žena uhryzla do prsta druhú ženu a vytrhla jej chumáč vlasov
Zdielať na

Bizarný incident v českej električke: Žena uhryzla do prsta druhú ženu a vytrhla jej chumáč vlasov

Archívna reportáž

ČESKÁ REPUBLIKA / Spor o otvorené okno vyvrcholil napadnutím ženy v olomouckej električke. Keď jedna z cestujúcich otvorila okno, druhá ho zavrela, pretože jej bola zima. Roztržka mala nakoniec dohru až vo Fakultnej nemocnici v Olomouci, kde napadnutú museli ošetriť. Informoval o tom portál iDnes.cz.

Incident sa udial v utorok, 26. apríla ráno po siedmej hodine na Jeremenkovej ulici. "Hliadka Mestskej polície Olomouc bola na základe telefonického oznámenia vyslaná do električky. Dôvodom bolo neštandardné správanie jednej z cestujúcich," popísal hovorca strážnikov, Petr Čunderle. "Policajti na mieste zistili, že jedna žena v električke otvorila okno. Druhej ale bola zima, tak ho zavrela. To  prvú ženu rozčúlilo a dotyčnú napadla," povedal hovorca. 

Útočníčka svoju sokyňu uhryzla do prsta a vytrhla jej chumáč vlasov. Napadnutá bola po útoku prevezená do nemocnice na ošetrenie. "Žena, ktorá v električke zaútočila, sa bude spovedať pred priestupkovou komisiou, ktorej bola vec oznámená pre podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu," doplnil hovorca.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy