Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ženu roztrhal medveď na márne kúsky! Priamo pred deťmi
Zdielať na

Ženu roztrhal medveď na márne kúsky! Priamo pred deťmi

Zdroj: spisharam - AWAY/ilustračné

Jatky v klietke chovateľky bez licencie

Žena chovala medveďa pri svojom dome, pretože jej nebohý manžel počas svojho života obchodoval s exotickými a nebezpečnými zvieratami. Po jeho smrti prebrala starostlivosť o zvieratá jeho žena. Podľa policajných údajov vypršala Američanke licencia na chov už pred vyše rokom.

Chovateľka prišla v nedeľu večer údajne hladného mäsožravca nakŕmiť, podhodila mu mäso a začala čistiť klietku. Hladnému medveďovi zrejme ponúknutá večera nestačila a zaútočil na nič netušiacu ženu, ktorá bola k nemu otočená chrbtom. Celú scénku sledovali jej vlastné deti, ako aj deti zo susedstva, ktoré zavolali pomoc. Sused nakoniec medveďa zastrelil. Žena zomrela na mieste.

Prečo sa žena rozhodla vstúpiť do klietky s medveďom ostáva záhadou. Majitelia divokých zvierat väčšinou vedia, že klietka musí byť oddelená na dve časti – v jednej sa podáva jedlo a druhá slúži na výbeh zvieraťa.

Milovníčka divokých zvierat podľa slov susedov vlastnila okrem medveďa aj leva, pumu, jaguára, čierneho medveďa, leoparda a dva servaly.

Informácia sa objavila na internetovej stránke denníka Daily Telegraph.

Najčítanejšie správy