Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Antonio Banderas poslal Melanie Griffithovú na liečenie
Zdielať na
Zahraničie

Antonio Banderas poslal Melanie Griffithovú na liečenie

V jej prípade ide už o tretí pokus vyliečiť sa zo závislosti

Griffithová začala svoje protialkoholické a protidrogové liečenie v utorok v špeciálnom zariadení Cirque Lodge v štáte Utah, kde sa zo závislosti liečilo už niekoľko celebrít.

"Je tam, aby potvrdila svoj záväzok zostať zdravá. Je to rutinný plán dohodnutý medzi ňou a lekárom pred mnohými rokmi," uviedla Griffithovej hovorkyňa Robin Baumová pre magazín Star. Podľa informácií Fox News však Banderas trval na tom, aby sa jeho manželka liečila. Pokiaľ sa nezbaví závislosti, Banderas sa s ňou údajne rozvedie.

V prípade herečky známej z filmu Podnikavé dievča sa pritom jedná už o tretí pokus vyliečiť sa zo závislosti. Pri prvom liečení zo závislosti na alkohole a kokaíne v roku 1988 jej pomáhal bývalý manžel Don Johnson. Bolo to krátko po nakrúcaní jej najúspešnejšieho filmu Podnikavé dievča, kde po boku Sigourney Weaverovej stvárnila postavu cieľavedomej newyorskej sekretárky. Keď sa do liečebne vrátila v roku 2000, jej manželom bol už Antonio Banderas. Griffithová sa vtedy liečila zo závislosti na liekoch proti bolesti, ktoré začala užívať po zranení krku.
   

Zdielať na

Najčítanejšie správy