Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veľká odplata vo väzení: Muž náhodou stretol väzňa, ktorý znásilňoval jeho sestru. Udupal ho k smrti
Zdielať na

Veľká odplata vo väzení: Muž náhodou stretol väzňa, ktorý znásilňoval jeho sestru. Udupal ho k smrti

Archívna reportáž

WASHINGTON / Väzeň v štáte Washington je vo väzení takmer 25 rokov, nečakane bol však umiestnený do tej istej cely ako muž, ktorý znásilnil jeho mladšiu sestru, následne ho ubil k smrti.

Keď v júni 2020 hovoril so svojim novým spoluväzňom, Shane Goldsby (26) si bol istý, že 70 -ročný Robert Munger je muž, ktorý opakovane znásilňoval jeho neplnoletú sestru, informuje portál Independent.

V rozhovore pre KHQ minulý rok Goldsby povedal, že požiadal o zaradenie do novej cely, ale nikdy nebol prevezený. Chovanec povedal, že Munger potom podrobne popísal, ako znásilňoval jeho sestru. Munger bol sedem mesiacov predtým odsúdený na 43 rokov väzenia za zneužívanie detí a držanie detskej pornografie.

"Stále mi poskytoval podrobnosti o tom, čo sa stalo, a čo urobil. O fotkách a videách, o tom ,ako robí tieto veci, a to sa hromadilo,“ povedal Goldsby pre KHQ.

Náhodné stretnutie

Náhodné stretnutie za mrežami sa uskutočnilo v Nápravnom Centre Airway Heights v okrese Spokane v štáte Washington. O niekoľko hodín neskôr sa Goldsby vkradol za Mungera v spoločnom priestore, kde ho zrazil na zem a dupal mu po hlave znova a znova, uvádza sa vo vyšetrovaní hliadky štátu Washington. Munger zomrel v nemocnici o niekoľko dní neskôr.

Goldsby bol uznaný vinným z vraždy druhého stupňa a odsúdený na 298 mesiacov väzenia, čo je o niečo menej ako 25 rokov.

Goldsbyho právnik na pojednávaní minulý týždeň prečítal vyhlásenie v mene svojho klienta: „Hanbím sa za svoje činy, dostal som sa do situácie, ktorú nikomu neprajem. Musím toho veľa napraviť. "

Teraz sa kladú otázky o tom, prečo bol Goldsby umiestnený do tej istej cely ako násilník jeho sestry.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy