Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Babička neposlúchla policajta, ten do nej strelil!
Zdielať na
Zahraničie

Babička neposlúchla policajta, ten do nej strelil!

Babičku musel policajt paralyzovať špeciálnou zbraňou

Keď si americký policajt Christopher Bieze všimol auto, ktoré pred ním prefrčalo obrovskou rýchlosťou, neváhal a vydal sa za ním. Po niekoľkých metroch sa mu cestného piráta podarilo zastaviť. Čakalo ho však poriadne prekvapenie!

Za volantom sedela nervózna 72-ročná babička, ktorú konanie policajta poriadne rozčúlilo. Na muža zákona začala kričať a kritizovať ho za to, že si ju dovolil zastaviť. Agresivita starej dámy nemala konca a keď sa ju Bieze pokúsil predviesť na stanicu, odmietla tak urobiť. 

Vzpierala sa aj pri pokuse nasadiť jej na ruky putá. Situácia sa vystupňovala, keď policajt znenazdajky na starú ženu vytiahol taser a o pár sekúnd zo špeciálnej elektrickej zbrane na dôchodkyňu vystrelil. Streľba babičku paralyzovala a okamžite sa zrútila na zem.

Prípad v Spojených štátoch vyvolal vlnu diskusie o opodstatnenosti zásahu. Použitie tasera totiž už v minulosti viedlo aj k smrti zatýkaných. Americká polícia sa preto rozhodla zverejniť zo zásahu video. 

Kathryn Winkfeinovú na mieste ošetrili záchranári a potom ju policajti dali do väzby. Nervózna babička čelí viacerým obvineniam a čaká ju súd. 

Zdielať na

Najčítanejšie správy