Skoro jasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Cannes napriek zlým časom nestratilo svoj lesk
Zdielať na
Zahraničie

Cannes napriek zlým časom nestratilo svoj lesk

Tento rok stavili hviezdy na výrazné farby a odhalené ramená

Medzi najlepšie oblečené ženy festivalu patrila Rachel Weisz, ktorá sa objavila v zelenom modeli bez ramienok, Sophie Marceau a Monica Belluci túto sezónu ladili s červeným kobercom, Penelope Cruz predviedla levanduľový outfit z dielne Armani Prive a Anna Mouglalis stavila na smaragdovo zelenú nesmrteľnej Coco Chanel.

"Viete, každý hovorí aký je tohtoročný festival v Cannes smutný. Opak je však pravdou. Tento rok je tu úžasná atmosféra a festival sála zo seba obrovskú kreativitu a energiu," tvrdí redaktorka Vogue Carine Rothfield. 

REUTERS

"Tento rok sa možno festival nesie o trochu viac v duchu rešpektu voči časom, ktorým všetci momentálne čelíme, ale ľudí, ktorí sa tu zišli, stále baví ich práca, dáva im zmysel a majú z nej dobrý pocit. Možno filmový priemysel neprežíva vzhľadom ku kríze práve najlepšie časy, ale ktorý priemysel áno?" tvrdí módny tvorca Kenneth Cole.

I taliansky módny dom Dolce and Gabbana sa tento rok rozhodol šetriť a usporiadal len malú párty pre 400 ľudí. Minulý rok sa na tomto žúre zabávalo 1500 pozvaných hostí. Podľa nich však Cannes ani tento rok nestratila nič zo svojho charakteru.

REUTERS

"Cannes nestratilo svoj lesk, Cannes je Cannes, ako Benátky, St. Tropez a všetky tie úžasné, rozprávkové mestá."

Tento rok na červenom koberci "leteli" šaty bez ramienok, obnažené ramená a asymetria. 

REUTERS

REUTERS

Zdielať na

Najčítanejšie správy