Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič autobusu zaspal za volantom. Zastavil ho až rodinný dom
Zdielať na

Vodič autobusu zaspal za volantom. Zastavil ho až rodinný dom

SACRAMENTO / Ťažko povedať, čo všetko prispelo k nehode. Isté však je, že vodič školského autobusu zaspal za volantom a zastavil ho až rodinný dom.

Náraz do poštovej schránky, stromu a napokon zdemolovaný múr rodinného domu aj kapota školského autobusu. Tak dopadla jazda vodiča zo Sacramenta, ktorý za volantom zaspal. Jeho lavírovanie na ceste zachytila kamera na dome Dwayna McNutta, ktorý bol náhodou doma. "Počul som ranu ako z dela. Bežal som k nemu. Keď sa prebral, už bolo po všetkom," opísal udalosti majiteľ domu. "Najprv narazil do zaparkovaného auta, potom do schránky, plota a nakoniec do domu," doplnil policajt A.J. McTaggart.

Na palube 27 miestneho autobusu sa vodič viezol sám. Môže hovoriť o šťastí, pretože vyviazol bez zranení. Anjel strážny stál aj pri jednej zo susediek. Zrazu sa jej pri cúvaní zastavilo auto a nemohla sa pohnúť. Ak by šla ďalej, zrazili by sa. A do tretice posledná šťastná náhoda – balvan pred garážou, ktorý autobus pribrzdil. Ak by tam nebol, prerazil by celý dom.

Pozrite si aj reportáž z nehody na benzínke na D1, po ktorej ostal zdemolovaný stĺp:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy