Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Nečakaný súkromný let. Muža v lietadle vítali letušky menom, letel sám
Zdielať na

Nečakaný súkromný let. Muža v lietadle vítali letušky menom, letel sám

Archívna reportáž

ASPEN/NEW YORK / Američanovi Vincentovi Peoneovi sa podarilo niečo, čo sa niektorým ľuďom nepodarí za celý život. Cestoval úplne prázdnym lietadlom. Mohla za to náhoda a preorganizovanie letov. Vincent si tak užil cestu akoby mal vlastné lietadlo.

O Vincentovi písal aj portál Independent"Akonáhle som sa dozvedel, že sa let posunul, zavolal som na letisko, aby som zistil svoje možnosti. Letieť až večer mi nevadilo, pretože som si mohol viac pozrieť Aspen. Nenapadlo mi ale, že budem jedinou osobou na linke. Takže som dorazil na letisko, ktoré je veľmi malé a pri prepážke mi povedali, že letím sám," povedal Peone. Let do New Yorku, ktorý mu presunuli na večer tak pre neho bol nezabudnuteľný. 

Vzhľadom na to, že šlo o zážitok, ktorý si len tak nezopakuje, rozhodol sa Peone svoju cestu zdokumentovať. Video, ktoré umiestnil na Twitter, sa stalo virálnym. Vincent dostal súkromný sprievod až k lietadlu, do batožinového priestoru pritom museli umiestniť závažie, aby lietadlu pridali na váhe. "Dobrý večer, Vincent, vitajte na palube," uvítala jediného cestujúceho letuška po nástupe. Jeden z najväčších zážitkov pre neho bolo, že mu dovolili pozrieť sa do kokpitu. 

https://twitter.com/vincentpeone/status/1160977452299984896

Súvisiace články

Najčítanejšie správy