Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Iba 2-ročný chlapec zmizol z postieľky. Na druhý deň ho sused našiel mŕtveho vo svojom aute
Zdielať na

Iba 2-ročný chlapec zmizol z postieľky. Na druhý deň ho sused našiel mŕtveho vo svojom aute

Archívna reportáž

DENTON / Tragédia zasiahla rodinu z texaského mesta Denton. Matka uložila svojho dvojročného syna do postele, aby si po obede pospal. Keď sa vrátila, nebol tam. Zalarmovala preto políciu a začalo sa pátranie. To ale nemalo šťastný koniec. Dieťa našli na druhý deň v aute suseda bez známok života.

Neuveriteľných pätnásť hodín pátrala texaská polícia po dvojročnom Sarbeshovi Gurung z mesta Denton, informoval portál nypost.com. Chlapec zmizol zo svojej postieľky, kam ho uložila jeho mama, aby si po obede odpočinul. Polícia prečesala okolie domu. 

​Strážcovia zákona predpokladali, že sa malý chlapec nemohol dostať ďaleko. Vonku panovala obrovská horúčava, teploty dosahovali okolo 34 °C. Zdrvení rodičia, ktorí sa do Spojených štátov presťahovali pred štyrmi rokmi z Nepálu verili, že sa ich chlapec nájde živý a zdravý. Pátranie však malo tragický koniec.

Telo chlapca našiel sused v SUV v stredu, keď okolo šiestej rodiny ráno odchádzal do práce. "Sme zdrvení. Rodina je zdrvená. Matka je v momentálne pod dohľadom lekárov. Mala panický záchvat, keď sa to dozvedela," povedal policajný dôstojník Frank Dixon.

Chlapec zrejme do čierneho vozidla s tmavými sklami, v ktorom teploty dosahovali 50 °C, vliezol sám. "Teraz nie je čas, aby sme ukazovali prstom a nie je čas na to, aby sme vznášali obvinenia. Je čas na to, aby sme sa zhromaždili a spoločne smútili a spoločne to prekonali," uviedol Dixon a dodal, že strážcovia zákona nemienia nikoho vypočúvať ani vznášať obvinenia, keďže nešlo o vraždu. Chlapec zrejme zomrel na prehriatie, to však potvrdí pitva.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako sa zachovať, keď zbadáme v horúčavách v aute zavreté dieťa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy