Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rakúsko je pripravené hostiť futbalových fanúšikov
Zdielať na
Zahraničie

Rakúsko je pripravené hostiť futbalových fanúšikov

Rakúsko je pripravené uvítať futbalových fanúšikov vo svojej krajine pred vrcholiacimi prípravami na EURO 2008.<b>VIDEO: Pozrite si zábery z príprav</b>

Rakúsko je pripravené uvítať futbalových fanúšikov vo svojej krajine pred vrcholiacimi prípravami na EURO 2008.

Rakúske železnice (OBB) posilnili rady ľudí, brigádnikov, ktorí budú fanúšikov usmerňovať tým správnym smerom. "Na prvý zápas máme pripravených približne päťdesiat tisíc lístkov, ale očakávame ďalších 100 tisíc dodatočných hostí, ktorí navštívia viedenskú arénu," povedal OBB organizátor Josef Halbmayr.

Väčšina hotelov vo Viedni, na ktorých budú ubytovaní fanúšikovia, sú už predplatené na celý mesiac. Viac ako 100 obrazoviek pokrýva komplex fanúšikovských táborov. V obrovskej aréne je pripravených viac ako 20 stánkov s občerstvením, ale najdôležitejšie sú postele.

"Máme pripravených asi 3000 postelí, no neočakávajte nič lacného, totiž cena na jednu noc sa pohybuje okolo 38 EUR, " dodal marketingový riaditeľ Thomas Swancar.



Usporiadateľská krajina sa nachádza na 101. mieste svetového rebríčka FIFA. Zisk čo i len bodu by bol pre Rakúšanov veľkým úspechom.

Zdielať na

Najčítanejšie správy