Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pavúčí muž zdolal ďalší mrakodrap
Zdielať na
Zahraničie

Pavúčí muž zdolal ďalší mrakodrap

Legendárny Pavúčí muž včera vyliezol na budovu denníka New York Times. Kuriózne je, že o niekoľko hodín sa o tento husársky kúsok pokúsil aj druhý adrenalínový horolezec. <b>VIDEO: Pavúčí muž zdolal mrakodrap</b>

Legendárny Pavúčí muž včera vyliezol na budovu denníka New York Times. Kuriózne je, že o niekoľko hodín sa o tento husársky kúsok pokúsil aj druhý adrenalínový horolezec.

Francúz Alain Parker, prezývaný aj Pavúčí muž, včera zdolal budovu novín New York Times. Na mrakodrap za rozhodol vyliezť, aby vskutku kurióznym spôsobom poukázal na nebezpečenstvo globálneho otepľovania.

Nie je to prvá akcia tohto francúzskeho odvážlivca. Alain Parker už zdolal desiatky mrakodrapov po celom svete. V jeho zbierke však nechýba ani  parížska Eifelovka, či slávny most Golden Gate.

Pavúčí muž vyliezol na mrakodrap naozaj kurióznym spôsobom - dokázal to bez akéhokoľvek horolezeckého náčinia. Aj napriek tomu sa mu podarilo vyliezť až na vrch budovy. Potom udalosti nabrali rýchly spád, len čo zamával vydeseným divákom, zadržala ho miestna polícia.

Kuriózne je, že o takýto nebezpečný kúsok sa iba o niekoľko hodín neskôr pokúsil aj druhý muž. Totožnosť tohto odvážlivca zatiaľ nie je známa.


Zdielať na

Najčítanejšie správy