Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pápež poblahoželal Interu Miláno
Zdielať na
Zahraničie

Pápež poblahoželal Interu Miláno

Pápež Benedikt XVI. sa z príležitosti osláv 100. výročia založenia futbalového klubu Inter Miláno stretol v stredu s hráčmi a predstaviteľmi úradujúceho talianskeho majstra.<b>VIDEO: Pápež blahoželá Interu Miláno</b>

Pápež Benedikt XVI. sa z príležitosti osláv 100. výročia založenia futbalového klubu Inter Miláno stretol v stredu s hráčmi a predstaviteľmi úradujúceho talianskeho majstra.

Hráči a najvyšší funkcionári tohto slávneho talianskeho veľkoklubu, ktorý triumfoval v talianskej Serie A aj pred dvoma rokmi, sa zúčastnili na každotýždňovej audiencii u hlavy katolíckej cirkvi.

"Chcem opäť podčiarknuť morálny význam športu vo výchove nových generácií," uviedol 81-ročný najvyšší predstaviteľ Vatikánu. Kapitán Milánčanov Javier Zanetti mu pri audiencii odovzdal modro-čierny dres s menom Benedikt. Prezident Interu Massimo Moratti ako aj kouč Roberto Mancini boli tiež prítomní na tejto návšteve.

Inter Miláno je momentálne s 81 bodmi na čele tabuľky Serie A, pred druhým v poradí AS Rím má trojbodový náskok a reálnu šancu získať majstrovský hetrik.

Zdielať na

Najčítanejšie správy