Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Podstúpila zákrok za niekoľko tisíc. Po botoxovej banditke pátra polícia
Zdielať na

Podstúpila zákrok za niekoľko tisíc. Po botoxovej banditke pátra polícia

STUDIO CITY / Skrášľovacie procedúry rozhodne nie sú lacný špás. Ženy, aby ušetrili, často siahajú aj po zúfalých prostriedkoch. Polícia v Spojených štátoch momentálne hľadá páchateľku, ktorú prezývajú Botoxová banditka. Nechala si urobiť ošetrenie za 5- tisíc dolárov a odišla bez platenia.

Tmavé slnečné okuliare a zrejme blond parochňa. Tak by mala vyzerať žena s prezývkou botoxová banditka. Yana Pechenik je kozmetička, ktorá pracuje v salóne zameranom na botoxové ošetrenie v americkom meste Studio City. To, čo zažila 25.septembra sa jej za dlhé roky kariéry nikdy nestalo. Priznala, že počas 2,5 hodinového ošetrenia, ktoré si páchateľka nechala urobiť jej niekoľkokrát zasvietila v hlave červená kontrolka. Ukázalo sa, že intuícia ju neklamala.

"Stále hovorila o marketingu, že v ňom robí a že nám urobí reklamu. Bola až extrémne priateľská a mala dosť naponáhlo," vysvetľovala kozmetička. 

Čo je dosť nezvyčajné je aj to, že na všetkých fotografiách pred zákrokom mala zavreté oči. Podľa kozmetičky jej chýba niekoľko zadných zubov a má za sebou aj niekoľko plastických operácií. Teraz už je po zákroku a na záberoch videa to na prvý pohľad vyzerá, že ide zaplatiť. Kreditnú kartu už pred ošetrením dala recepčnej. Lenže, keď malo dôjsť na samotné platenie, povedala, že sa musí rýchlo vrátiť do auta, lebo tam zabudla peňaženku. "Ako odchádzala, bola som si takmer istá, že sa už nevráti," prezradila svoju predtuchu Yana. 

A tak aj bolo. Kreditná karta, ktorú odovzdala, bola falošná. Polícia teraz zverejnila zábery a dúfa, že zlodejku, ktorá si nechala urobiť zákroky za 5000 dolárov, ktoré nezaplatila, niekto spozná.

Pozrite si reportáž o žene, ktorá ukradla policajné auto. Pri čine bola úplne nahá:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy