Jasno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tragédia na pláži. Malé dievčatko zomrelo po výbuchu nafukovacieho hradu
Zdielať na

Tragédia na pláži. Malé dievčatko zomrelo po výbuchu nafukovacieho hradu

Archívna reportáž

LONDÝN / Pri explózii nafukovacieho hradu na pláži v anglickom grófstve Norfolk zomrelo malé dievčatko. Informáciu priniesla britská televízia BBC. Podľa svedkov hrad vybuchol a dievčatko vymrštil do veľkej výšky. Možnou príčinou explózie hradu je veľmi horúce počasie, ktoré v týchto dňoch trápi britániu.

Záchranári boli na mieste do štyroch minút a dievča vo vážnom stave previezli do nemocnice. Tam bohužiaľ na následky zranení zomrelo.

Policajti časť pláže Gorleston, kde k incidentu došlo, uzavreli a vyšetrujú, prečo k nešťastiu došlo.

Na pláži sa v osudný okamih pohybovalo veľké množstvo ľudí, ktorí si užívali horúce počasie, ktoré v Británii v posledných dňoch panuje.

Kara Longshawová, ktorá tvrdí, že bola svedkom udalosti, na facebooku uviedla, že obeťou sa stala štvorročná dievča.

"Práve som videla tú najhoršiu vec v mojom živote. Skákací hrad na pláži vybuchol a dieťa, ktoré v ňom bolo, to katapultovalo do výšky asi šiestich metrov. Prosím, nedovoľte svojim deťom chodiť na skákacie hrady v tejto horúčave," citoval britský denník The Guardian z vyhlásenia Longshawové.

Štvorročné dievčatko zomrelo po výbuchu nafukovacieho hradu

Štvorročné dievčatko zomrelo po výbuchu nafukovacieho hradu

sita

V Snine je skateboardové ihrisko, na ktorom začali padať aj skúsení skejteri. Podľa nich to spôsobila jeho rekonštrukcia, po ktorej sa na ihrisku objavili vážne nedostatky. Stavba skateparku stála 60 tisíc, jeho rekonštrukcia po ôsmich rokoch 30 tisíc eur. Skejteri nám pred kamerou predviedli, ako ľahko sa tam môžu zraniť:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy