Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrteľná nehoda pri Michalovciach. Vodič cisterny po náraze vyletel cez čelné sklo
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Michalovciach. Vodič cisterny po náraze vyletel cez čelné sklo

Archívna reportáž

MICHALOVCE / Smrteľná nehoda sa stala dnes skoro ráno na ceste medzi obcami Pozdišovce a Trhovište. Havaroval tam vodič cisterny, ktorý zrejme za volantom zaspal. Po náraze do stromu skončil v priekope, kde sa prevrátil na bok. 38-ročnému otcovi troch malých detí už nepomohol ani okamžitý zásah záchranárov.

Vodič cisterny prešiel na rovnom úseku cesty do protismeru a narazil do stromu. Žiaľ, na mieste bol mŕtvy.

"Po príjazde na miesto sme zistili, že sa jedná o dopravnú nehodu nákladného vozidla, ktoré bolo prevrátené na boku, v priekope mimo cesty," uviedol pre TV JOJ veliteľ zásahu Slavomír Matta.

"38 ročný vodič pravdepodobne z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke, prešiel s vozidlom do protismeru a následne na trávnatý porast, kde narazil do stromu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice Lenka Ivanová.

Vážne zraneného vodiča našli záchranné zložky už mimo vozidla. Po silnom náraze vyletel z kabíny ťahača cez čelné sklo. Podľa našich informácii nebol za volantom pripútaný.

Záchranné zložky robili všetko preto, aby zachránili život mladému mužovi. Pri nehode žiaľ utrpel tak vážne zranenia, že im na mieste podľahol.

"Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Prítomnosť alkoholu bude zisťovaná pri pitve," dodala Ivanová.

Cisterna bola v čase nehody prázdna. Vytiahnuť ju z priekopy prišla asistenčná služba s ťažkou technikou. Predbežná škoda bola vyčíslená na 10 500 eur.

Vážna dopravná nehoda sa stala na vozovke neďaleko obce Kyselica v Trnavskom kraji. Auto sa malo zraziť s motorkárom. Ten následkom zranení podľahol po prevoze do nemocnice. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy