Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba monackého kniežaťa s juhoafrickou plavkyňou
Zdielať na
Zahraničie

Svadba monackého kniežaťa s juhoafrickou plavkyňou

Zdroj: SITA/AP/Peter Kramer

Prítomnosť mladej Charlene pri príležitosti spomienkových akcií k výročiu smrti matky Alberta II. po jeho boku je mnohými považovaná za potvrdenie ich svadby.

Na newyorských spomienkových akciách k 25. výročiu tragickej smrti niekdajšej herečky Grace Kellyovej, matky monackého kniežaťa Alberta II. sa po kniežaťovom boku objavila jeho africká priateľka, športovkyňa Charlene Wittstocková. Jej prítomnosť je považovaná za potvrdenie fám o chystanej svadbe.

Francúzsky týždenník Gala, špecializovaný na spoločenskú smotánku, píše, že knieža už niekoľko mesiacov pôsobí dojmom, že vzťahu s Charlene chce dať oficiálny ráz. "Púť na Manhattan bola jasným posolstvom všetkým, ktorí si mysleli, že je to nemožné," uvádza sa v týždenníku.

Príťažlivá Charlene bude mať v januári 30 rokov, knieža 50. Na verejnosti sa spolu objavujú od minuloročných zimných olympijských hier v Turíne, kedy ich vzťah vraj trval ešte len krátku dobu, aj keď sa pár zoznámil už v roku 2001 na závodoch Svetového pohára v Monte Carle.

Pred Charlene sa v spoločnosti terajšieho kniežaťa, vtedy ešte len následníka monackého trónu, objavovali mnohé ženy. Z dvoch vzťahov má Albert aj potomkov, ktoré uznal za svoje - dcéru, ktorá žije so svojou matkou v Spojených štátoch, a syna, ktorého matka je letuška pôvodom z Toga.

Zdielať na

Najčítanejšie správy