Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
U fanúšikov našli celý zbrojný arzenál
Zdielať na
Zahraničie

U fanúšikov našli celý zbrojný arzenál

Polícia zastavila fanúšikov na ich ceste na zápas. To, čo našli v autobuse mužov zákona šokovalo. VIDEO: šokujúci zbrojný arzenál futbalových fanúšikov

Vyzeralo to, ako prehliadka pripravenosti malej vojenskej jednotky. Pritom išlo o rutinnú cestnú kontrolu dvoch autobusov. To, čo v nich našli, neočakávali policajti ani v najhoršom sne. Presvedčte sa sami.

Policajti jednoducho zastavili na ceste dva autobusy. Oba viezli dokopy asi 90 futbalových fanúšikov z Medellinu, ktorý je známy ako centrum výrobcov a vývozcov tvrdých drog v Kolumbii. Aj v atobusoch to vyzeralo, akoby sa tam viezla ochranka drogových barónov. Išlo pritom len o fanúšikov, ktorí išli na zápas do Cali.

Policajti však u nich objavila doslova malý zbrojný arzenál, za ktorý by sa nemusela hanbiť ani špeciálna protiteroristická jednotka. Len nožov rôznej veľkosti bolo vyše 50. Ale to nie je všetko. Podľa oficiálneho vyhlásenia medellinského policajného šéfa generála Marca Antonia Pedrerosa zhabali okrem množstva nožov policajti fanúšikom aj niekoľko pištolí, granáty, pušný prach a veľké množstvo cigariet marihuany.

Za mrežami sa ocitlo 6 ľudí.

Zdielať na

Najčítanejšie správy