Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po bitke na futbale 17 zranených
Zdielať na
Zahraničie

Po bitke na futbale 17 zranených

Potýčky polície a nazúrených fanúšikov spustil tréner domácich, ktorého vykázali po tom, čo vybuchol, keď jeho tím prehrával. VIDEO: bitky pred kamerami

V kolumbijskom meste Barranquilla zostalo po bitkách počas futbalového zápasu 17 zranených. Nepokoje medzi fanúšikmi rozpútal nepriamo domáci tréner, ktorého vykázali po tom, čo extrémne vybuchol vo chvíli, keď jeho tím prehrával v ligovom zápase.

Atletico Junior v ligovom zápase prehral s hosťujúcim tímom America 1:3. Bývalý strednopoliar Valderrama sa začal nepríčetne rozčuľovať, keď rozhodca nariadil proti jeho tímu penaltu. Tréner vytiahol z vrecka 50 tisíc kolumbijských pesos a kýval nimi na rozhodcu Oscara Ruiza. Tne najskôr nereagoval, ale potom ho vykázal.

V tom momente sa hra musela prerušiť, lebo pre fanúšikov Atletica to bol signál, aby zaútočili na ihrisko. Narazili však na policajnú ochranu. Lietali kamene i iné predmety. Situácia bola tak napätá, že fanúšikovia to všetko začali hádzať dokonca navzájom po sebe. Ľudia sa začali tlačiť, čo spôsobilo zrútenie časti tribúny a diváci sa prepadli na prízemie. Výsledkom boli zranení, ktorých museli rýchlo previezť do nemocnice.

Zdielať na

Najčítanejšie správy