Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kauza Kramný pokračuje: nový dokument hovorí o záhadnej tekutine v žalúdku Klárky
Zdielať na

Kauza Kramný pokračuje: nový dokument hovorí o záhadnej tekutine v žalúdku Klárky

ČESKÁ REPUBLIKA / Spolok Šalamoun, ktorý sa pustil do rekonštrukcie prípadu Petra Kramného prišla v novom dieli dokumentárneho seriálu s teóriou, ktorá sa týka chýbajúcich žalúdkov manželky Moniky a ich dcérky Klárky.

Spolok Šalamoun, ktorý sa dlhodobo stavia na stranu Petra Kramného vytasil v novom dokumentárnom seriáli šokujúce informácie. Ako píše Blesk.cz prišiel spolok s novou zbraňou.V poslednom dieli sa venujú žalúdkom oboch mŕtvych.

V dokumente, ktorý má názov Vrah Petr Kramný? riešili najmä to, prečo telá do rodnej krajiny dopravili bez žalúdkov. Pitvu u oboch zavraždených robili približne 24 hodín po náleze tiel. "Keď ich prezreli a bolo to u nás na pitevni, tak zistili, že u nich došlo k totálnej deštrukcii žalúdkov. Dôvodom bolo množstvo jedu, ktorý sa do oboch mŕtvych dostal," citujú v poslednom dieli autori riaditeľa nemocnice v Hurghade Hosáma ad-Dín Hasana Abdo.

Telá Moniky a Klárky ale do Českej republiky dopravili bez žalúdkov. K dispozícii mali českí lekári len pitevné nálezy z Egypta. Podľa spolku sa v prípade Moniky Kramnej uvádza, že na jej žalúdku bola objavená tmavá škvrna, okolo ktorej bola značne poškodená sliznica. Orgán bol prázdny. Nález z pitvy Klárky Kramnej je takmer totožný až na to, že v jej žalúdku sa objavilo malé množstvo tekutiny neznámeho pôvodu.

"Lekár, ktorý realizoval pitvu MUDr.Walid Nagi, ktorý jediný žalúdky videl, nebol do Českej republike nikdy zavolaný vypovedať, aby nálezy objasnil," sťažuje sa spolok. V odbornej literatúre podľa členov nie sú údaje o tom, že by sa v prípade zásahu elektrickým prúdom objavoval nález v žalúdku.

Petr Kramný bol za vraždu Manželky Moniky a dcérky Klárky odsúdený na 28 rokov odňatia slobody, ktoré si odpykáva v Mírove. Nedávno mu Ústavný súd zamietol sťažnosť, obhajoba sa preto opiera o možnosť obnovenia procesu, ktorú pripustil aj žalobca Vít Legerský. Objavili sa totiž nové posudky popredných odborníkov, ktorí vraždu elektrickým prúdom spochybňujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy