Skoro jasno
17°
Bratislava
Chlapca pohrýzla kobra. S výzvou o pomoc pridal fotku na sociálnu sieť
Zdielať na

Chlapca pohrýzla kobra. S výzvou o pomoc pridal fotku na sociálnu sieť

Archívne video

WEST JAVA / Indonézsky tínedžer, ktorého pohryzla kobra, pridal fotografiu zranenia na sociálnu sieť, aby mu pomohli. Zomrel 12 hodín potom.

Chlapca menom Aril, pohrýzol domáci miláčik, kým sa ho pokúšal odfotiť. Tragédia sa odohrala v indonézskej provincii Budung Regency. Štrnásťročný chlapec zavesil prvú fotografiu na WhatsApp o 9.50 ráno, na nej je vidieť, ako sa kobra pripravuje na útok. K fotke bol popis - Prečo sa trochu neusmeje?

Druhú snímku pridal o 9.54. Na nej je vidieť krvavú stopu a nad ňou zaviazanú šnúrku od topánok, aby zastavila kolujúci jed. 

"Medzi životom a smrťou bol názov druhej fotky. Avril sa statusom nechválil, on si pýtal pomoc," povedala chlapcova mama, Neuis Marpuah, ktorá dodala, že keď sa to stalo, bol jej syn doma sám. "Chlapec ďalej napísal, že ak sa niekto považujete za priateľa, prosím, vezmite ma do nemocnice."

Po hodine nakoniec niekto prišiel, ale o 10 hodine večer Aril zomrel. Údajne choval viac ako 10 hadov. Bol tiež aktívnym členom mimovládnej organizácie,  ktoré zabezpečujú umelecké predstavenia týkajúce sa nebezpečných plazov s cieľom získať peniaze pre charity, ktoré pomáhajú obetiam prírodných katastrof.

Arilova matka povedala, že chlapcov otec bol v čase incidentu v zahraničí, píše portál Daily Mail.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy