Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Miloš Zeman dostal samopaľ na novinárov. Vytiahol ho priamo na tlačovke
Zdielať na

Miloš Zeman dostal samopaľ na novinárov. Vytiahol ho priamo na tlačovke

ZBIROH / Český prezident Miloš Zeman na svojej trojdňovej návšteve Plzeňského kraja dostal naozaj zaujímavé dary, s ktorými sa na záverečnej konferencii aj pochválil. Obzvlášť jeden upútal pozornosť médií a veľkú pozornosť mu venujú aj ľudia na sociálnych sieťach.

Český prezident dostal počas svojej návštevy Nepomuku samopaľ z dreva. "Je to samopaľ na novinárov," uviedol prezident. Je originálnej značky "Na novinárov" a jeho zásobník tvorí fľaša Becherovky. "Je to jeden z troch darov, ktoré som počas návštevy dostal. Novinári, mali by ste sa začať sťahovať. Ale neľakajte sa, strieľať neviem," zavtipkoval. 

Okrem drevenej zbrane dostal Zemal aj vázu a od Josefa Bernarda kôš s regionálnymi potravinami. 

Počas svojej návštevy Zeman vyjadril aj svoj postoj ku spaľovni v Chotíkově. "Jednoznačne som na strane tých, ktorí podporujú spaľovanie. Je to moderný trend, ktorý napríklad vedie k odstraňovaniu čiernych skládok. Na druhej strane stoja Deti Zeme, ktorí podali už šesť žalôb a spaľovňa stále nie je skolaudovaná," uviedol. 

Podľa portálu IDnes.cz, vyzval Zeman občanov k účasti vo voľbách. Fotka prezidenta s dreveným samopaľom už obletela sociálne siete. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy