Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kanadský premiér si šiel zabehať, ocitol sa na fotografii stredoškolákov
Zdielať na

Kanadský premiér si šiel zabehať, ocitol sa na fotografii stredoškolákov

OTTAWA / Kanadský premiér Justin Trudeau sa nečakane "votrel" do záberu triedy stredoškolákov vo Vancouveri, ktorí sa na pobrežnej promenáde Seawall práve fotografovali po koncoročnom plese. Trudeau sa v pozadí záberu objavil pri rekreačnom behu.

Trudeau ako vášnivý športovec si v piatok zašiel zabehať do mestského parku Stanley Park, ktorý susedí s pásmom Seawall, keď skrížil cestu skupine slávnostne oblečených študentov. Jeden z nich však ministerského predsedu spoznal aj v šortkách a tričku a požiadal ho, aby sa pripojil k spoločnému fotografovaniu.

"Akurát sme sa fotografovali, prechádzali sa a len tak sa rozprávali, keď okolo nás zrazu prebehol Trudeau. Najskôr nám zišlo na um - prečo kanadský premiér beží po nábreží? Následne sme začali naňho kričať a podarilo sa nám ho presvedčiť, aby sa s nami vyfotografoval," spomína si na nevšedný zážitok jeden zo študentov.

https://twitter.com/AdamScotti/status/865734843870568448

Premiérovi sa "podarilo" pokaziť fotografiu radových občanov už aj vlani v lete, keď ho zachytili v provincii Britská Kolumbia počas prípravy svadby na pláži v okrese Tofino.

V rovnakom období Trudeau prekvapil aj istú kanadskú rodinu, keď počas turistického výletu v provincii Quebec znenazdajky vyliezol polonahý z jaskyne v lokalite Gatineau Park.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy