Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapec, ktorého rodičia vyhodili z okna neprejavuje známky života
Zdielať na

Chlapec, ktorého rodičia vyhodili z okna neprejavuje známky života

JANOV – Taliansky chlapec, ktorého sa rodičia snažili pred požiarom vyhodením z okna, neprejavuje známky života. Lekárske konzílium ešte čaká niekoľko hodín, kým oficiálne vyhlási smrť.

Taliansky chlapec, ktorého rodičia vyhodili z horiaceho domu, neprejavuje známky života. Matka dala z nemocničného lôžka súhlas na darovanie orgánov svojho syna. 

Nemocnica v prístavnom meste Janov na severozápade Talianska poskytla správu v sobotu neskoro večer. Dodala, že lekárske konzílium počká niekoľko hodín, kým oficiálne vyhlási chlapca za mŕtveho. 

Požiar vypukol v sobotu nadránom okolo tretej hodiny ráno v byte, v ktorom žil chlapec s rodičmi. Rodičia zabalili syna do diek a prikrývok. Potom ho vyhodili z okna susedom, ktorí ho však nestihli chytiť.Chlapec sa nachádzal vo vážnom kritickom stave, mal vážne zranenia hlavy a príznaky po nadýchaní sa dymu.

Zranenia utrpeli aj jeho rodičia, ktorí boli tiež nútení vyskočiť z okna svojho bytu na druhom poschodí. Jeho otec Alessio Fraietta utrpel vážne zranenia a v nemocnici bojuje o život. Matka Vincenza Sansoneová je v lepšom stave. Jej pád prerušili drôty na vešanie bielizne. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy