Skoro jasno
21°
Bratislava
List ukrýval KRÁSNE tajomstvo. Otec (81) zistil, že má syna (61)
Zdielať na

List ukrýval KRÁSNE tajomstvo. Otec (81) zistil, že má syna (61)

GRAND RAPIDS / Osemdesiatjedenročný muž zažil šok, k akému už v takom vysokom veku nedochádza. Na dvere mu zaklopal istý šesťdesiatnik a oznámil mu, že je jeho syn. Ako je možné, že o existencii svojho potomka nevedel?

Muž sa celý život zaoberal otázkou, ako je možné, že o neho jeho otec nemal záujem. Ten však o tom, že vôbec existuje, nemal ani tušenia.

"Stále som sa mamy pýtal, ako otec vyzerá. Vždy odpovedala rovnako - choď a pozri sa do zrkadla," hovorí Samuel.

Úmyselne skrytý list

Za celou záhadou stojí úmyselne ukrytý list. "Narodil sa mi syn, momentálne má 5 rokov. Čo sa ti snažím povedať je to, že je to aj tvoj syn. Narodil sa 13-teho novembra 1953," stojí v ňom.

Syn vedel, že mama otcovi list poslala, lenže ten skončil v rukách otcovej ženy, ktorá ho skryla. "Naozaj neviem, prečo mi to žena nepovedala. Chcela deti, ale nemohla ich mať. Stále to skúšala," povedal Tony.

Pozrite si dojemnú reportáž:

Zvedavosť bola silnejšia

Odpoveď na otázku sa už nedozvie. Jeho manželka je už totižto mŕtva. Samuel vyrastal v presvedčení, že o ňom jeho otec vie, ale nejaví záujem.

Zvedavosť ho ale priviedla až na prah jeho dverí. Otec a syn sa rozhodli, že si vychutnajú aspoň ten čas, ktorý im bol dopriaty.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy